Dana Etli Yuvalama

Galez Antep Yuvalaması; pirinç unu, irmik, yumurta, dana eti ve baharatlarla hazırlanan harcın 6-7 mm çapında olacak şekilde minik köfteler haline getirilmesi ile hazırlanır.

içindekiler

Enerji ve Besin Öğesi Değerleri 100 g için
Enerji (kj/kcal) 1089/260
Yağ (g) 2,2
Doymuş Yağ (g) 0,5
Karbonhidrat (g) 50,0
Şekerler (g) 0,0
Protein (g) 8,5
Tuz (g) 0,8

5-6 kişilik servis için 200 g haşlanmış kuşbaşı doğranmış dana eti, 1 su bardağı haşlanmış nohut, kararında tuz, 5 su bardağı tavuk suyu ve 500 g Galez Yuvalama tencereye konularak 15-18 dakika kaynatılır. Sosu için ayrı bir kapta 400 g süzme yoğurt, 1 adet yumurta sarısı ile iyice çırpılır, çırpılan yoğurt yavaş bir şekilde, kaynayan Galez Yuvalama’nın içine ilave edilerek hızlıca karıştırılıp ocağın altı kapatılır. Ayrı bir tavada yarım çay bardağı sıvı yağ ısıtırılır, ısıtılan sıvı yapın üzerine 2 tatlı kaşığı nane eklenerek hemen tencereye eklenir ve servis edilir.

Ambalajdaki Ürün Miktarı (Adet)
PERAKENDE: -
EDT: -
Ambalajdaki Ürün Miktarı (g)
PERAKENDE: 500 g
EDT: 3000 g
Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 16
EDT: 4
Kolideki Ürün Ağırlığı (kg)
PERAKENDE: 8 kg
EDT: 12 kg
Palet Zeminindeki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 8
EDT: 8
Paletteki Üst Üste Koli Kat Sayısı
PERAKENDE: 8
EDT: 8
Paletteki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 64
EDT: 64
Raf Ömrü
PERAKENDE: 1 Yıl
EDT: 1 Yıl
Muhafaza Şekli
PERAKENDE: -18°C
EDT: -18°C
Ürün Barkodu
PERAKENDE: Etli
8683052384407
Tavuklu
8683052384414
PERAKENDE: Etli 8683052384421
Tavuklu 8683052384438
Koli Barkodu
PERAKENDE: Etli 8683052384711
Tavuklu 8683052384728
PERAKENDE: Etli 8683052384735
Tavuklu 8683052384742

Ambalaj Görseli

Dana Etli Yuvalama