Gaziantep’in yerel lezzetlerinden olan içli köftenin dış harcı bulgur ile hazırlanır, iç harcı ise dana eti, ceviz, kuru soğan ve baharat kullanılarak hazırlanır. Gaziantep’te hazırlanır, dondurulur ve paketlenir. Evinize sipariş ettiğinizde veya satın aldığınızda fırında veya tavada paket üzerinde yazan uygulama ile pişirmeniz önerilir.

40 g

Ambalaj Şekli: Büyük Tabak (265x325X100 mm)

• Ambalajdaki Ürün Miktarı (Gram): 3000
• Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet): 4
• Kolideki Ürün Ağırlığı (Kg): 12,00

Ambalaj Şekli: Poşet

• Ambalajdaki Ürün Miktarı (Gram): 2500
• Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet): 5
• Kolideki Ürün Ağırlığı (Kg): 12,50

60 g

Ambalaj Şekli: Küçük Tabak (144x190x50 mm)

• Ambalajdaki Ürün Miktarı (Adet): 6
• Ambalajdaki Ürün Miktarı (Gram): 360
• Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet): 18
• Kolideki Ürün Ağırlığı (Kg): 6,48

Ambalaj Şekli: Büyük Tabak (265x325X100 mm)

• Ambalajdaki Ürün Miktarı (Gram): 3000
• Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet): 4
• Kolideki Ürün Ağırlığı (Kg): 12,00

Ambalaj Şekli: Poşet

• Ambalajdaki Ürün Miktarı (Gram): 2500
• Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet): 5
• Kolideki Ürün Ağırlığı (Kg): 12,50