Antep Usulü El Yapımı Antep Fıstıklı Muska Katmer
Dana Etli
Dana Etli

Özel katmerlik un ile hazırlanan ince baklavalık hamur içerisine süt kaymağı, Antep Fıstığı, pancar şekeri ve ayçiçek yağı eklenir. Yufkalar muska şeklinde katlanarak hazır hale getirilir.

içindekiler

besin değerleri

Fırın, tepsisi ile 180-200 °C’ye kadar ısıtılır. Katmer, kağıdı ile beraber tepsiye konularak fırına verilir. 8-10 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra katmer servis tabağına ters çevrilerek pişirme kağıdı çıkarılır, isteğe göre üzerine çekilmiş Antep Fıstığı ilave edilerek servis edilir.

Ambalajdaki Ürün Miktarı (Adet)
PERAKENDE: 2
Ambalajdaki Ürün Miktarı (g)
PERAKENDE: 120
Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 16
Kolideki Ürün Ağırlığı (kg)
PERAKENDE: 1,920
Palet Zeminindeki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 20
Paletteki Üst Üste Koli Kat Sayısı
PERAKENDE: 7
Paletteki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 140
Raf Ömrü
PERAKENDE: 1 Yıl
Muhafaza Şekli
PERAKENDE: -18°C
Ürün Barkodu
PERAKENDE: 8683052384254
Koli Barkodu
PERAKENDE: 8683052384995

Ambalaj Görseli

Antep Usulü El Yapımı Antep Fıstıklı Muska Katmer