El Yapımı Antep Fıstıklı Katmer
Dana Etli
Dana Etli

Özel katmerlik un ile hazırlanan elle açılmış ince hamur içerisine süt kaymağı, Antep Fıstığı, pancar şekeri, sadeyağ ve ayçiçek yağı eklenir. Elle açılmış yufkalar zarf şeklinde katlanarak hazır hale getirilir.

içindekiler

Enerji ve Besin Öğesi Değerleri 100 g için
Enerji (kj/kcal) 1234/295
Yağ (g) 13,1
Doymuş Yağ (g) 1,9
Karbonhidrat (g) 39,5
Şekerler (g) 18,2
Protein (g) 4,1
Tuz (g) 0,2

Fırın, tepsisi ile 180-200 °C’ye kadar ısıtılır. Katmer, kağıdı ile beraber tepsiye konularak fırına verilir. 8-10 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra katmer servis tabağına ters çevrilerek pişirme kağıdı çıkarılır, isteğe göre üzerine çekilmiş Antep Fıstığı ilave edilerek servis edilir.

Ambalajdaki Ürün Miktarı (Adet)
PERAKENDE: -
EDT: 1
Ambalajdaki Ürün Miktarı (g)
PERAKENDE: -
EDT: 150 g
Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet)
PERAKENDE: -
EDT: 45
Kolideki Ürün Ağırlığı (kg)
PERAKENDE: -
EDT: 6,75 kg
Palet Zeminindeki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: -
EDT: 6
Paletteki Üst Üste Koli Kat Sayısı
PERAKENDE: -
EDT: 5
Paletteki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: -
EDT: 30
Raf Ömrü
PERAKENDE: 1 Yıl
EDT: 1 Yıl
Muhafaza Şekli
PERAKENDE: -18°C
EDT: -18°C
Ürün Barkodu
PERAKENDE: -
EDT: 8683052384483
Koli Barkodu
PERAKENDE: -
EDT: 8683052384797