El Yapımı Coğrafi İşaretli Antep Fıstıklı Katmer
Dana Etli
Dana Etli

Özel katmerlik buğday unu ile hazırlanan elle açılmış ince hamur içerisine süt kaymağı, Antep Fıstığı, pancar şekeri ve sade yağ eklenir. Elle açılmış yufkalar zarf şeklinde katlanarak hazır hale getirilir.

Coğrafi İşaret Nedir?
Coğrafi işaret, tüketiciler için ürünün kaynağını, karakteristik özelliklerini ve ürünün söz konusu karakteristik özellikleri ile coğrafi alan arasındaki bağlantıyı gösteren ve garanti eden kalite işaretidir.

içindekiler

besin değerleri

Fırın, tepsisi ile 180-200 °C’ye kadar ısıtılır. Katmer, kağıdı ile beraber tepsiye konularak fırına verilir. 8-10 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra katmer servis tabağına ters çevrilerek pişirme kağıdı çıkarılır, isteğe göre üzerine çekilmiş Antep Fıstığı ilave edilerek servis edilir.

Ambalajdaki Ürün Miktarı (Adet)
PERAKENDE: 1
EDT: 1
Ambalajdaki Ürün Miktarı (g)
PERAKENDE: 370 g
EDT: 370 g
Kolideki Ambalajlı Ürün Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 20
EDT: 20
Kolideki Ürün Ağırlığı (kg)
PERAKENDE: 7,4 kg
EDT: 7,4 kg
Palet Zeminindeki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 6
EDT: 6
Paletteki Üst Üste Koli Kat Sayısı
PERAKENDE: 5
EDT: 5
Paletteki Koli Sayısı (Adet)
PERAKENDE: 30
EDT: 30
Raf Ömrü
PERAKENDE: 1 Yıl
EDT: 1 Yıl
Muhafaza Şekli
PERAKENDE: -18°C
EDT: -18°C
Ürün Barkodu
PERAKENDE: 8683052384018
EDT: 8683052384018
Koli Barkodu
PERAKENDE: 8683052384223
EDT: 8683052384247

Ambalaj Görseli

El Yapımı Coğrafi İşaretli Antep Fıstıklı Katmer